Averile ascunse ale parlamentarilor ieşeni

Data:

Încep să fie ascunse declaraţiile de avere? Aşa cum plagiatul premierului a fost băgat sub preş, iar politicienii în frunte cu şeful statului nici măcar nu urmăresc cazul cu atenţie şi îngrijorare, o tendinţă similară se întrevede şi pe „piaţa” declaraţiilor de avere.

Termenul limită pentru publicarea acestora a trecut de aproape o săptămână, iar mulţi aleşi încă nu au declaraţiile la vedere. Mai grav: nici nu sunt sancţionaţi în vreun fel, fie şi măcar simbolic.

Primarul Chirica, preşedintele Alexe şi alţi aleşi probabil că regretă că s-au grăbit să depună regulamentar declaraţiile de avere şi de interese în termenul legal. Termen care a expirat pe 15 iunie. Dar de ce să ajungă iarăşi în atenţia lumii mezinul primarului, cel mai tânăr proprietar de casă şi teren în buricul târgului?

Citește și: VIDEO Procurorul Bogdan Pîrlog despre votul din CSM: „O încălcare a legii care ridică probleme penale”

De ce să se-ntrebe ieşenii care e motivul generozităţii de 185 de mii de lei a şefului Consiliului Judeţean faţă de fosta lui soţie? Sau unde e maşina viceprimarului renegat de USR pe care acesta se lăuda că i-au luat-o părinţii, deşi nu apare în declaraţia de avere?

Sau de ce unul dintre senatorii Iaşului s-a grăbit să-şi depună declaraţia încă din februarie, iar altul face din nou furori cu sumele de şapte cifre de la venituri?

Continuarea în ZIARUL DE IAȘI.


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

În sfârșit, încep lucrările la Spitalul Regional de Urgență Iași | Ziarul de Iași

În sfârșit, încep lucrările la Spitalul Regional de Urgență Iași,...

Motiv de laudă pentru PNL Brăila: 111 PSD-iști au devenit liberali peste noapte | DE BRĂILA

Motiv de laudă pentru PNL Brăila: 111 PSD-iști au...

Documentul secret al Kremlinului: prima dovadă a războiului hibrid planificat de Moscova?

Documentul secret al Kremlinului, dezvăluit de cotidianul american The...