sâmbătă, 4 decembrie 2021
AcasăNewsletterAvocat din Cluj, la un pas de moarte! A fost resuscitat de...

Avocat din Cluj, la un pas de moarte! A fost resuscitat de un medic aflat în timpul liber

Un avocat clujean a fost la un pas de moarte, dar un medic aflat în timpul liber a reușit să îl salveze și stabilizeze până la sosirea ajutoarelor medicale.

Un avocat clujean a fost salvat de un medic aflat în timpul liber, după ce a căzut într-un pârâu din zona montană a județului Bistrița-Năsăud.

Este vorba despre Ciprian Păun, care a căzut sâmbătă într-un pârâu din zona montană a judeţului Bistriţa-Năsăud. El a intrat în stop cardiorespirator și a primit primul ajutor și a fost salvat de la morte de la un medic aflat în timpul liber.

Evenimentul a avut loc în zona Izvorul Zânelor din localitatea Miţa, aflată în apropierea lacului de acumulare Colibiţa. Victima a fost scoasă din apă inconştientă, iar medicul aflat în zonă a dat primul ajutor.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE