luni, 6 decembrie 2021
AcasăNewsletterAvocata lui IPS Teodosie, la pelerinajul de Sf. Andrei: Şi dacă ne-ar...

Avocata lui IPS Teodosie, la pelerinajul de Sf. Andrei: Şi dacă ne-ar fi oprit, o luam pe câmp şi ajungeam

Ceremoniile religioase de la Peștera Sfântului Andrei din localitatea constănțeană Ion Corvin au loc cu restricții pentru credincioșii care nu își au domiciliul în localitate. Există filtre ale Poliției care îi opresc pe șoferi.

La slujbă a venit și Diana Şoşoacă Iovanovici, avocata lui IPS Teodosie, care a susținut din nou că dreptul de a participa la sărbătoare nu poate fi îngrădit. Aceasta a spus că, dacă nu ar fi fost lăsată să treacă, ar fi luat-o pe câmp și tot ar fi mers.

Reamintim că IPS Teodosie a încercat inclusiv în instanță să anuleze decizia autorităților de restricționare a pelerinajului.

Peste 130 de jandarmi şi poliţişti sunt mobilizați astăzi în zona mănăstirii „Peştera Sf. Apostol Andrei” din comuna Ion Corvin, având voie să participe la ceremoniile religioase doar localnicii. Zeci de maşini cu oameni din alte localităţi decât Ion Corvin au sosit luni dimineaţă la Peştera Sfântului Apostol Andrei, fiind verificaţi de către poliţişti şi de către jandarmi.

Gazeta de Sudhttps://www.gds.ro/
Cel mai citit cotidian regional din țară, cu peste 7.000 exemplare pe ediție, audiență de 40.000 de persoane pe ediție, apariție de luni-vineri, distribuție în toată zona Olteniei (Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, Mehedinți).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE