miercuri, 19 ianuarie 2022
AcasăNewsletterAvocații stagiari din Cluj, București și Timișoara, foc și pară după examenul...

Avocații stagiari din Cluj, București și Timișoara, foc și pară după examenul de definitivat: „V-ați bătut joc de noi!”

Peste 100 de avocați stagiari au ieșit luni seară, în stradă pentru a protesta. Toți cer demisia directorului INPPA, Dan Oancea.

Mai bine de o sută de avocați stagiari au protestat în această seară, 16 noiembrie, la Cluj, București și Timișoara, din cauza subiectelor de la examenul de definitivat, potrivit clujust.ro. Stagiarii cer demisia directorului INPPA, Dan Oancea.

La Cluj s-au adunat 25 de stagiari în fața Curții de Apel, iar alături de ei a fost și decanul Baroului Cluj, Flavia Maier, care și arătat susținerea față de stagiari, potrivit sursei citate.

„Vrem egalitate”, „Nu suntem cobai”, „Demisia! Oancea”, „Vreau un examen corect, legal și transparent”, „V-ați bătut joc de noi!” sunt câteva dintre mesajele scrise pe pancartele protestanților. Stagiarii au respectat distanțarea fizică.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE