luni, 24 ianuarie 2022
AcasăNewsletterAvocatul Poporului recomandă IGSU să aplice măsuri împotriva incendiilor la toate unităţile...

Avocatul Poporului recomandă IGSU să aplice măsuri împotriva incendiilor la toate unităţile sanitare din ţară

În recomandarea postată, miercuri, pe site-ul Avocatului Poporului, se menţionează „depunerea, de către Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, în regim de urgenţă, a tuturor demersurilor necesare, în baza atribuţiilor care îi revin, în vederea respectării reglementărilor tehnice şi dispoziţiilor legale de apărare împotriva incendiilor şi aplicarea măsurilor privind activităţile de apărare împotriva incendiilor la nivelul tuturor unităţilor sanitare din ţară”.

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu în contextul prevederilor articolelor 22 şi 34 din Constituţie privind dreptul fundamental la viaţă şi integritate fizică şi psihică şi dreptul la ocrotirea sănătăţii, în baza informaţiilor prezentate în mai multe surse mass-media care arată faptul că pe teritoriul României există numeroase unităţi sanitare care nu au autorizaţie de securitate la incendiu.

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE