duminică, 26 septembrie 2021
AcasăNewsletterAxa escrocilor aviatici: Hi Sky are fostul avion al Ernest Airlines

Axa escrocilor aviatici: Hi Sky are fostul avion al Ernest Airlines

Hi Sky, compania din Republica Moldova prezentată de către directorul Cătălin Bulgariu drept salvatoarea curselor externe de la Aeroportul Iași, a prezentat la Iași un avion Airbus A 320 produs acum 10 ani. Aeronava este un leasing de la Air Lease SUA.

Surprinzător este că același avion a fost operat în 2019 de Ernest Airlines, o altă companie low-cost care a fost prezentată cu artificii de către Bulgariu și a dispărut după câteva curse.
Aeroportul Iași începe să aibă tradiție în țepe.

Toată lumea a uitat un episod din 2012, când director era Gheorghe Corjăuțanu: Air Vallee a dispărut cu banii din bilete.
În condițiile în care a prezentat drept foarte serioasă afacerea Hi Sky, în oraș se aude tot mai des întrebarea: cât mai rămâne în funcție Cătălin Bulgariu?

Hi Sky a luat avionul de la Ernest

Hi Sky a prezentat, vineri, la Iași, un avion, deși pe site susține că a mai cumpărat unul, dar nicio autoritate n-a reușit să-l identifice. Aeronava Airbus A320, cu 180 de locuri, este înmatriculatră în România, având numărul YR-SKY.

ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE