duminică, 29 mai 2022
AcasăRețeaAzi așteptam valul 4 de relaxare. Măsurile au fost însă amânate. Ce...

Azi așteptam valul 4 de relaxare. Măsurile au fost însă amânate. Ce restricții se menţin? – Ziarul Mesagerul de Sibiu « mesageruldesibiu.ro

1 iulie 2020 ar fi trebuit să reprezinte data la care intra în vigoare al patrulea val de relaxare, însă măsurile au fost amânate din cauza creşterii numărului de cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus din ultimele zile.

Trebuiau redeschise restaurantele de azi și permise manifestările private în interior cu mai mult de 20 de persoane, iar în exterior cu mai mult de 50 de persoane.

Tot de azi era prevăzută redeschiderea piscinelor acoperite, a teatrelor…

Mesagerul de Sibiuhttps://www.mesageruldesibiu.ro
Mesagerul de Sibiu este un saptamanal generalist, cu orientare spre subiectele cu caracter comunitar. Lansat in 2011, ziarul apare in fiecare vineri, in format standard 12 pagini (din care 4 color), intr-un tiraj de 5.000 exemplare, distribuite in municipiul Sibiu, orasele si comunele importante din judet, la vanzarea prin chioscuri si prin abonamente. O parte importanta a tirajului o constituie abonamentele contractate cu societati comerciale, institutii si persoane fizice. Editia online, accesibila pe www.mesageruldesibiu.ro, este actualizata de mai multe ori pe zi cu stiri de ultima ora si pune accent pe continutul multimedia.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE