Azi la prânz: 85 de decese și 252 de vindecați la nivel național « crisana.ro

Bihorul calcă pe urmele altor centre din țară în care se înmulțește numărul celor depistați cu Covid-19. Conform unor surse, azi erau 27, din care doi se vindecaseră. La nivel național erau confirmate miercuri 2.460 de cazuri, fiind înregistrate 85 de decese și 252 de persoane vindecate.

Ultimele 5 din cele 27 de persoane infectate cu Covid-19 din județul Bihor fuseseră depistate la testele de marți, 31 martie. Conform Direcției de Sănătate Publică Bihor, în 1…

partajează acest articol:
Crișanahttps://www.crisana.ro/
Crișana este cea mai veche publicație de limba română din această parte a țării, cu o apariție neîntreruptă din 1945 și până în prezent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Brașovul intră în scenariul verde

Organizarea şi desfăşurarea activităţilor în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte sunt permise, cu participarea publicului până la 50% din capacitatea sălii.

Florin Cîţu: “Pandemia a accentuat inegalitățile între femei și bărbați”

"Pandemia a condus la o creștere a violenței împotriva femeilor, în timp ce sarcinile și responsabilitățile casnice ale acestora au crescut", spune premierul.

Nou director la CJAS Bistrița-Năsăud, în urma concursului național

Deranj mare pentru conducerile Caselor Județeane de Asigurări de Sănătate, în condițiile în care fostul ministru al sănătății, Vlad Voiculescu, a decis scoaterea la...
partajează acest articol: