vineri, 30 iulie 2021
AcasăRețeaBă, mai ho! « expressdebanat.ro

Bă, mai ho! « expressdebanat.ro

Sarabanda schimbărilor și numirilor la șefia Direcției de Sănătate Publică Caraș-Severin devine tragic-comică. Ba chiar caraghioasă, în condițiile în care mahării din Ministerul Sănătății joacă alba-neagra cu nervii și sănătatea unor oameni.

După ce a stat două luni pe tușă, din motive binecuvântate de sforarii de serviciu, managerul suspendat, Dănilă Miloș, a revenit pe funcție într-o dimineață de marți, prin ordin de ministru, ca peste câteva ore, tot…

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE