Bacalaureat 2024. Au început probele scrise din sesiunea de toamnă

Data:

spot_img

Bacalaureat 2024. Au început probele scrise din sesiunea de toamnă. Examenul a început luni, 19 august, ora 09:00, cu proba scrisă la Limba și literatura română.

Accesul candidaților în sălile de examen se face în baza actului de identitate, până la ora 08:30, transmite Ministerul Educației într-un mesaj postat pe Facebook.

Citește și: Știință, nu pseudoștiință. Sofia, la 102 ani, ia lecții de astronomie de la o profesoară din Elveția. Vrea să afle de unde vine încălzirea globală și dacă stelele dispar

3 ore pentru rezolvarea subiectului

Candidații vor avea la dispoziție 3 ore pentru rezolvarea subiectului, timp calculat după finalizarea distribuirii subiectelor în sala de examen.

„Candidații care dețin materiale/obiecte interzise (telefoane mobile, manuale, culegeri, însemnări etc., precum și alte mijloace electronice de calcul sau de comunicare) vor fi îndrumați spre o sală special amenajată pentru depozitarea acestora”, informează Ministerul Educației.

Citește și: Director la Sf Pantelimon despre angajatele care au sesizat procuratura: „În fiecare zi în care profesează, defăimează ireversibil imaginea profesională a medicilor din întreaga țară”

Programul probelor scrise:

  • 19 august – Limba și literatura română;
  • 20 august – Proba de profil;
  • 21 august – Proba la alegere a profilului şi specializării;
  • 22 august – Limba şi literatura maternă.

Rezultatele se vor afișa pe 26 august, urmând ca depunerea contestațiilor să se facă în aceeași zi, în intervalul 12:00 -18:00.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: pixabay.com /  F1Digitals)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related