Bagajele a peste 300 de turiști care au zburat de pe Aeroportul din Oradea au fost încurcate între ele și au ajuns la altă destinație | Bihoreanul

Data:

spot_img

Bagajele a peste 300 de turiști care au zburat sâmbătă seară de pe Aeroportul din Oradea spre Antalya şi Hurghada au fost încurcate între ele şi au ajuns greşit la destinaţie, după o eroare făcută de angajații aerogării.

Informația a fost sesizată BIHOREANULUI duminică de mai mulţi turişti care au zburat sâmbătă către cele două destinații.

Practic, turiștii care au fost îmbarcați la ora 18.51 către Egipt s-au trezit cu bagajele celor care au plecat la ora 19.36, de pe Aeroportul din Oradea spre Antalya și invers.

Citește și: Congresul PSD și validarea candidaturii lui Marcel Ciolacu. Reacțiile liderilor politici

„Am ajuns la 21.30 pe Aeroportul din Antalya şi am mers sa ne luăm bagajele pentru ca apoi să mergem la resort. Am aşteptat la banda de bagaje şi nimic, am stat cam o oră cred, pe urmă am întrebat la informaţii, ei nu ştiau de situaţie. În final am aflat ce s-a întâmplat, că bagajele au fost încurcate. Am stat trei ore în aeroport ca să completăm şi nişte hârtii ca să ne trimită bagajele. A fost groaznic. Cu copii mici după noi, am rămas şi fără lapte praf, hainele sunt în bagaj. N-am păţit asa ceva de când călătoresc”, a povestit și o orădeancă.

Potrivit acesteia, în această aeronavă au fost circa 180 de persoane. Astfel că, în total, aproximativ 360 de persoane au fost afectate de încurcătură.

„Sunt familii cu copii mici fără lucruri de strictă necesitate și fără o certitudine asupra momentului când le vor ajunge bagajele. Este inadmisibil așa ceva, având în vedere că (angajații Aeroportului Oradea – n.r.) au câteva zboruri, să comită astfel de gafe majore!”, a transmis o altă cititoare revoltată.

Continuarea, în Ebihoreanul.ro

Citește și: „Trei kilometri până la capătul lumii” a câștigat marele premiu la Festivalul de Film de la Sarajevo

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Fotografie cu caracter ilustrativ. Sursa foto: Aeroportul Oradea / Facebook)

spot_imgspot_img
Bihoreanul
Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related