sâmbătă, 28 mai 2022
AcasăInvestigațiiBani din programul “Anghel Saligny” către clientela partidelor. O firmă fondată de...

Bani din programul “Anghel Saligny” către clientela partidelor. O firmă fondată de un fost vicepreședinte PSD CJ Giurgiu a obținut prin încredințare directă contracte de peste 420.000 de euro pentru consultanță

Firma Isco Invest SRL din Sectorul 5 București, fondată în aprilie acest an, a încheiat, în octombrie și noiembrie 2021, 40 de contracte de peste 420.000 de euro, prin încredințare directă, pentru consultanță cu primăriile din județul Giurgiu, potrivit SEAP (platforma de achiziții publice).

Spre exemplu, pe 11 noiembrie 2021, Isco Invest SRL a semnat cu primăria Crevedia Mare un contract de peste 10.000 de euro pentru <<servicii de consultanță implementare program A. Saligny pentru ,,Reabilitare și modernizare străzi în comuna Crevedia”>>.

Firma a depus oferta pe 11 noiembrie 2021 la ora 21:41, iar a doua zi, la 9:58, i-a fost acceptată de reprezentanții Primăriei Crevedia Mare din județul Giurgiu.

Citiți articolul integral pe G4Media.ro

Citiți și

DOCUMENT Programul „Anghel Saligny” a fost aprobat de Guvern

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE