miercuri, 20 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterBani mulți de la stat: spor de studii superioare pentru un polițist...

Bani mulți de la stat: spor de studii superioare pentru un polițist cu studii medii. Acum e pensionar și subprefect

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Alba au făcut noi precizări legate de situația subprefectului de Alba, Viorel Rașcovici, fost angajat al instituției, despre care există suspiciunea că, pe când era polițist, ar fi beneficiat timp de 11 ani de sporuri aferente studiilor superioare, deși el este „absolventul” unei instituții de învățământ neacreditate. 

Actualul subprefect este în prezent pensionar MAI și a fost în trecut șef de post la Cergău.

Reprezentanții Poliției au revenit cu o informare neclară, care nu lămurește nici acum în baza căror documente a încasat Rașcovici aceste sporuri.

Reprezentanții IPJ Alba consideră că datele comunicate nu contravin, în nici un fel, celor comunicate anterior, însă nici nu neagă acordarea sporului respectiv.

Potrivit acestora, „sporul salarial în discuție este acordat agenților de poliție cu studii superioare corespunzătoare domeniilor de activitate și este aferent posturilor prevăzute cu studii medii” se arată în răspunsul primit.

Inițial, reprezentanții IPJ Alba au transmis oficial că Viorel Rașcovici a beneficiat de „venituri salariale aferente unui post prevăzut cu studii medii” și că ”acesta nu a ocupat în cadrul unității vreun post destinat persoanelor cu studii superioare”.

alba24.rohttps://alba24.ro
Publicație online dedicată județului Alba editată de Independent SRL din Alba Iulia. Conținut făcut de o echipă de 10 oameni de media cu experiență diversă și mare în presă.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE