joi, 5 august 2021
AcasăRețeabani pentru spitale și pentru primăriile care au asigurat cazarea și hrana...

bani pentru spitale și pentru primăriile care au asigurat cazarea și hrana personalului din centrele de asistență socială – Ziarul Mesagerul de Sibiu « mesageruldesibiu.ro

Consiliul Județean Sibiu a aprobat în cadrul ședinței ordinare de joi, 30 aprilie, o nouă rectificare a bugetului local al județului Sibiu.

Astfel, bugetele a două spitale aflate în subordinea CJ Sibiu au fost suplimentate după cum urmează: Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu a primit 2.941.000 lei, în timp ce Spitalului de Pneumoftiziologie i-au fost alocați 122.070 lei. Sumele provin din donații și sponsorizări, precum și de la bugetul de stat.

Mesagerul de Sibiuhttps://www.mesageruldesibiu.ro
Mesagerul de Sibiu este un saptamanal generalist, cu orientare spre subiectele cu caracter comunitar. Lansat in 2011, ziarul apare in fiecare vineri, in format standard 12 pagini (din care 4 color), intr-un tiraj de 5.000 exemplare, distribuite in municipiul Sibiu, orasele si comunele importante din judet, la vanzarea prin chioscuri si prin abonamente. O parte importanta a tirajului o constituie abonamentele contractate cu societati comerciale, institutii si persoane fizice. Editia online, accesibila pe www.mesageruldesibiu.ro, este actualizata de mai multe ori pe zi cu stiri de ultima ora si pune accent pe continutul multimedia.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE