Bărbat din Cluj, acuzat că a VIOLAT 12 copii. Suspectul se dădea drept pastor penticostal pentru a se apropia de victime

Data:

Un bărbat de 37 de ani este acuzat că a agresat sexual 12 minori din mai multe localități din Cluj, după ce susținea în mod fals că este pastor penticostal.

Agresorul ar fi violat copii cu vârste între 6 și 12 ani, fiind condamnat în primă instanță la 22 de ani de închisoare, însă decizia nu este definitivă, conform stirileprotv.ro.

Agresiunile ar fi început în urmă cu 7 ani, iar anchetatorii au identificat 12 victime în rândul copiilor. Numărul minorilor violați de individ ar putea fi însă mai mare.

Fals predicator penticostal

Evenimentele au avut loc în mai multe localități din județul Cluj, unde bărbatul susținea că este pastor penticostal, iar în cadrul vizitelor sale la familii, ar fi profitat pentru a se apropia de copii.

„A fost primit în spațiu de o familie din localitatea Poieni sub pretextul că se va căsători cu fiica doamnei care l-a primit. Părea un om normal. Chiar mi-a spus că este predicator. Nu mi s-a părut suspect”, a declarat primarul comunei Poieni, pentru sursa citată.

Faptele îngrozitoare au ieșit la iveală după ce tatăl unei fetițe de 6 ani a început să bănuiască că minora a fost violată de bărbat și a mers la poliție.

Articolul integral poate fi citit în MONITORUL DE CLUJ.

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Alte cinci terenuri din stațiunea Mamaia urmează să fie vândute de Primăria Constanța | Info Sud-Est

Primăria Constanța vrea să vândă alte cinci terenuri din...

Instanța a respins contestația împotriva candidaturii lui Piedone la Primăria Capitalei

Contestația împotriva candidaturii lui Cristian Popescu Piedone la Primăria...