duminică, 29 mai 2022
AcasăNewsletterBărbat din Cugir, după 38 de zile de luptă cu Covid-19: ”Ne...

Bărbat din Cugir, după 38 de zile de luptă cu Covid-19: ”Ne ia organele și le toacă. Niște gheare reci au început să mă sugrume”

Radu Roșian, fost consilier local și administrator special la fabrica de arme din Cugir, povestește calvarul prin care a trecut în ultimele 40 de zile. Roșian arată cât de perfid acționează coronavirusul în corpul uman și nu a uitat să-i menționeze nici pe cei care i-au fost aproape în aceste zile grele.

În lunga mărturie, Roșian vorbește despre condițiile proaste din spitalul din Cugir, dar susținerea primită din partea șefului CJ Alba, Ion Dumitrel, dar mai ales despre modul în care l-a lovit boala, astfel încât a fost aproape să creadă că nu mai scapă.

„Sunt cei care nu cred în Covid! F bine, au dreptate, n-ai cum să-i lămurești! Sunt cei care cred ca Covidul este o mică răceală! F bine, au dreptate, 90% așa scapă! Suflă nasul de două ori și după 14 zile sunt negativi! Dar sunt și 10%, pe care Covidul îi prinde cu sistemul imunitar praf (pneumonie, diabet, hipertensiune, alte boli mai grave). Pe ăștia ne pune la pământ ! Virusul ne ia organele și ni le toacă!” scrie acesta.

Totul a început luna trecută.

alba24.rohttps://alba24.ro
Publicație online dedicată județului Alba editată de Independent SRL din Alba Iulia. Conținut făcut de o echipă de 10 oameni de media cu experiență diversă și mare în presă.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE