luni, 29 noiembrie 2021
AcasăLa ziBărbat prins că vindea Arbidol, cercetat penal. Medicamentul folosit în Rusia pentru...

Bărbat prins că vindea Arbidol, cercetat penal. Medicamentul folosit în Rusia pentru tratarea Covid nu e autorizat în România

Potrivit Ziarului de Iași, un bărbat de 32 de ani din Republica Moldova care vindea Arbidol pe internet este cercetat penal pentru exercitarea fără drept a unei profesii sau activităţi.

Acesta oferea spre vânzare 11 cutii cu Arbidol. Medicamentul folosit în Rusia pentru tratarea Covid nu e autorizat în România.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Iaşi s-au sesizat din oficiu în acest caz.

Articolul integral, în ziaruldeiasi.ro!

Citește și: VIDEO Șantaj la procuror. Florian Coldea ar fi cerut ca procurorul Doană să nu se mai ocupe de dosarul generalului Soare de la SRI – PressHub

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE