Barna, despre PSD şi AUR: “Obişnuinţa de a fura voturi când eşti în minoritate – ce poate fi mai ridicol?”

Vicepremierul Dan Barna, copreşedinte al Alianţei USR-PLUS, a afirmat, marţi seară, într-o conferinţă de presă, că bugetul aprobat pentru 2021 este cel mai ambiţios buget de investiţii pe care l-a avut România vreodată.

“Cele două zile în care am ajuns să votăm bugetul au dovedit un lucru foarte clar: există o majoritate parlamentară stabilă, există o coaliţie de guvernare care şi-a propus să facă aceste reforme. În momentul de faţă, România are un buget. Din acest moment începe activitatea de execuţie, începe marea provocare ca acele proiecte de care România are nevoie şi despre care vorbim de 30 de ani să înceapă să devină realitate în fiecare bucată de Românie, în fiecare judeţ, municipiu, oraş sau comună”, a afirmat Barna după aprobarea bugetului de stat pentru anul 2021 în Parlament.

Liderul USR-PLUS a adăugat că în cele 2 zile de dezbatere a bugetului s-a văzut că această coaliţie de centru dreapta „îşi onorează angajamentele” şi a remarcat “obişnuinţa” parlamentarilor din opoziţie de a “fura voturi” chiar dacă aceştia erau în minoritate.

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Slujbă de Înviere, pe scenă, în Piața Sfatului din Brașov

Pentru a evita aglomerația, lăcașele de cult vor amenaja din timp, în afara clădirilor, mai multe puncte de distribuire a "paștilor" în pachete/punguțe de unică folosință, închise.

O victorie aliată cât o zdrobitoare înfrângere comună

Se bucură mulți de ”victoria” alianței PNL și USR PLUS, care s-au înțeles să continue coaliția. Ar fi fost decizia rațională, cred nu puțini....

POIM: Alte 10 contracte, în valoare de 146 milioane lei, pentru spitale și centre sociale

Institutul Național de Neurologie și Boli Neurovasculare din București este beneficiarul celui mai mare contract semnat în aceste zile.