miercuri, 28 iulie 2021
AcasăNewsletterBarna, după audierile de la DLAF: Au fost întrebări destul de banale....

Barna, după audierile de la DLAF: Au fost întrebări destul de banale. Inspectorii au spus că nu sunt probleme şi lucrurile sunt clare

Vicepremierul Dan Barna a declarat, joi, după audierile de la Departamentul de Luptă Antifraudă (DLAF), că inspectorii i-au pus câteva întrebări „banale” legate de câteva formulare de participanţi la un proiect finanţat din fonduri europene. Liderul USR a discutat cu anchetatorii şi pe tema presupusului conflict de interese în care s-ar fi aflat, în contextul în care, în proiectele derulate de fosta sa firmă, a fost implicată şi sora sa.

„Este un dialog pe care îl solicit de peste doi ani, încă din 2019, din campania electorală, când, în urma acelui articol a fost o autosesizare a DLAF-ului. Când am primit invitaţia, m-am bucurat în sfârşit că aveam ocazia să clarific eventuale lucruri care erau neclare acolo. A fost un dialog civilizat, de câteva zeci de minute – cred că am stat undeva la jumătate de oră, 40 de minute. Au fost întrebări destul de banale legate de câteva trei formulare de participanţi la proiect, dacă semnătura de acolo era sau nu a mea. N-a fost nicio problemă acolo, era a mea. Şi am clarificat de ce nu eram într-o situaţie de conflict de interese în ceea ce însemnau angajaţii de la structura de economie socială, acea croitorie de la Sibiu unde a fost şi sora mea printre angajaţi. Acestea au fost cele două teme abordate. Un dialog simplu”, a afirmat Barna.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE