joi, 9 decembrie 2021
AcasăNewsletterBarna: Nu ar fi exclus să apară la DNA un dosar pe...

Barna: Nu ar fi exclus să apară la DNA un dosar pe numele meu

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, pentru Europa Liberă, că furnizorii din perioada în care era consultant pentru mai multe proiecte cu fonduri europene au primit în ultimele zile solicitări şi întrebări din partea Departamentului de Luptă Antifraudă, adăugând că nu ar fi exclus ca în urma verificărilor DLAF să existe un dosar pe numele său la DNA.

Reamintim că, în 2019, Rise Project a făcut dezvăluiri privind modul în care au evoluat proiectele europene de care s-a ocupat firma de consultanţă a lui Barna, iar DLAF s-a autosesizat şi a început o anchetă în acest caz la finele anului trecut.

Proiectele vizate sunt: “Punţi comunitare”, “SES-am Deschide-te!” şi “Biblioteca bunelor practici, Concept Inovator de Dezvoltare a Mediului Rural”.

Potrivit sursei citate, Barna se arată surprins de faptul că, după campania prezidenţială de anul trecut, când a apărut acest subiect în spaţiul public, nu a fost contactat pentru a oferi explicaţii, şi că subiectul a reapărut în timpul campaniei pentru alegerile parlamentare din luna decembrie.

„Probabil, va fi din nou un spectacol mediatic legat de asta. Nu aş fi surprins să văd că din nou se va mai inventa vreun dosar imaginar pentru a fi folosit doar în comunicare… Constat doar cu surpriză o suprapunere fix peste perioada campaniei electorale, ceea ce ridică semne de întrebare”, a afirmat Barna.

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE