duminică, 19 septembrie 2021
AcasăNewsletterBăsescu: Gabriela Firea a fost un cancer pentru Bucureşti

Băsescu: Gabriela Firea a fost un cancer pentru Bucureşti

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat că Gabriela Firea, care a eşuat să câştige un nou mandat de primar general, a fost un „cancer” pentru Bucureşti, acuzând-o că, în afara programului de inseminare in vitro, toate celelalte programe şi cheltuieli au fost o „mascaradă pe bani publici”.

„Firea era un cancer pentru Bucureşti pentru că ştia doar sintagma am cumpărat şi deloc n-am făcut. Ea a cumpărat aparatură pentru spitale, dar nu a dat apă caldă. Dacă dădea apă caldă ajungeau mai puţini la spital.

A făcut excursii în Grecia pentru pensionari, a cumpărat ochelari, teste, ce are de făcut un primar nu a făcut. A cumpărat voturi din primul moment al mandatului ei. A plătit cântăreţi pe care nu-i mai cheamă nici Dumnezeu la un concert că sunt expiraţi. A făcut exact ce nu trebuie să facă un primar.

A vrut să ţină captivi nişte oameni mai puţin interesaţi de creşterea calităţii vieţii în Bucureşti. Dacă a făcut un program extraordinar care trebuie continuat este cel cu inseminarea in vitro, în rest tot a fost o mascaradă pe bani publici”, a susţinut Traian Băsescu.

Întrebat dacă rezultatul cursei pentru Primăria Capitalei, unde chiar el a fost unul dintre perdanţi, este unul bun, europarlamentarul PMP a afirmat că „bine că a plecat Firea”.

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE