sâmbătă, 4 decembrie 2021
AcasăNewsletterBăsescu, mutare-surpriză: Şi-a făcut testele anti-drog şi COVID şi cere dezbatere cu...

Băsescu, mutare-surpriză: Şi-a făcut testele anti-drog şi COVID şi cere dezbatere cu „impostoarea coruptă” Firea

Fostul preşedinte Traian Băsescu, candidatul PMP la Primăria Capitalei, a anunţat duminică, pe pagina sa de Facebook, că şi-a făcut testul anti-drog şi pe cel de COVID-19 iar ambele sunt negative, acceptând astfel provocarea lansată de contracandidatul său de la PSD, Gabriela Firea, care a condiţionat participarea la dezbateri de acest lucru.

„Doamna Firea a promis că va fi dezbatere dacă… Ziua de sâmbătă a fost ziua penibilului maxim pentru Gabriela Firea. Impostoarea profund coruptă a reuşit să întreacă orice măsură a penibilului inaugurând o bucăţică de pod care se opreşte între blocuri, fiind departe de a realiza legătura dintre Splaiul Independenţei şi autostrada Bucureşti – Piteşti. Impostoarea a făcut ce ştie ea mai bine.

S-a umflat în pene cu o lucrare neterminată încercând să păcălească pe imagine unde televiziunile bine împrietenite pe bază de publicitate dată de impostoare nu au filmat capătul neterminat al podului.

Şi pentru că impostoarea plătitoare de publicitate din bani publici are tupeul cât casa, a declarat lucrarea ca fiind ‘cea mai mare din ţară’. Desigur, nicio televiziune n-a îndrăznit să-I spună că la Brăila se construieşte un pod peşte Dunăre. Mulţumită că i-a mai păcălit încă odată pe bucureşteni, impostoarea coruptă a anunţat public că este gata să se întâlnească într-o dezbatere publică despre Bucureşti cu orice candidat care are făcut testul PCR şi testul pentru depistarea consumului de droguri. O ce veste minunată!”, a afirmat Băsescu.

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE