Bătaie generalizată în urma unui accident rutier. Trupele speciale ale Poliției au intervenit | Argeșul Online

Data:

spot_img

Bătaie generalizată în urma unui accident rutier. Jandarmii și trupele speciale ale Poliției au intervenit pentru aplanarea situației.

Un accident rutier în care s-au tamponat trei mașini, petrecut azi noapte la Bascov, a degenerat într-o bătaie generalizată.

Altercația a fost filmată. VIDEO AICI

În accident au fost implicate două mașini BMW și un Volkswagen. N-a fost, totuși, ceva foarte grav. Mașinile au fost avariate, una dintre ele (Volkswagenul) ajungând în șanț.

Gravă a fost încăierarea generală care a avut loc între protagoniștii accidentului, cărora li s-au alăturat și câțiva localnici.

Citește și: Premiile Europene pentru Patrimoniu, acordate restaurării Bisericii Evanghelice Săsești din Alma Vii și Bisericii Sfântul Mihail din Cluj-Napoca (FOTO | VIDEO)

Zona respectivă (de la sensul giratoriu de la Bascov înspre Curtea de Argeș, pe DN 7C) a fost teatrul unei adevărate bătălii.

Polițiștii au fost depășiți de situație. Au fost chemați jandarmii și mascații

Polițiștii chemați să aplaneze conflictul au fost depășiți de situație și au cerut ajutoare. Au intervenit și jandarmi, dar și luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale al Poliției (așa-numiții mascați).

Din informațiile noastre – neoficiale – cinci inși au fpst răniți și transportați la spital. Poliția continuă ancheta.

Citește și: Românca închisă în China se stinge în indiferența autorităților române. „Cum să rămâi indiferent știind că i-au căzut dinții din gură din pricina inaniției?”

„Din verificări a rezultat că pe DN 7C, la limita dintre localitățile Bascov și Merișani, mai multe persoane au fost implicate în evenimente rutiere, iar pe acest fond s-ar fi agresat reciproc.

La fața locului au fost găsite șase autoturisme ce prezentau avarii. Șapte persoane au solicitat îngrijiri medicale, fiind transportate la spital,” a transmis Poliția Argeș.

Continuarea în Argeșul Online

Citește și: Humanitas, Humanitas Fiction și Humanitas Junior la Bookfest. Peste 1.000 de titluri, cărți cu prețuri speciale, 39 de evenimente, lansări, sesiuni de autografe, dezbateri

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: argesulonline.ro)

spot_imgspot_img
Argeșul Online
Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related