Bătaie între doi ciobani, în pădurea Ursați « gds.ro

Doi ciobani au fost implicați marți într-o altercație, într-o pădure de la marginea municipiului Târgu Jiu, în localitatea componentă Ursați.

Un tânăr, de 21 de ani, din municipiul Sighetu Marmației, județul Maramureș, a anunțat poliția că, în timp ce supraveghea ovinele la păscut, în pădurea Ursați, a avut un conflict spontan cu un bărbat, de 48 de ani, din municipiul Motru. În urma conflictului, tânărul ar fi fost lovit de către ciobanul, de 48 de ani, cu un…

partajează acest articol:
Gazeta de Sudhttps://www.gds.ro/
Cel mai citit cotidian regional din țară, cu peste 7.000 exemplare pe ediție, audiență de 40.000 de persoane pe ediție, apariție de luni-vineri, distribuție în toată zona Olteniei (Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, Mehedinți).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

UPDATE. VIDEO. Atentat terorist la o școală din Rusia. S-au înregistrat 11 răniți și 9 morți

UPDATE 12.56: Numărul de persoane ucise în atacul cu focuri de armă dintr-o şcoală din oraşul Kazan din centrul Rusiei a crescut la...

Vânătorii de trofee

Vești bune: dacă îndeplinim planul la vaccinare (5 mil. vaccinați) din iunie mergem la teatru, cinema, restaurante și chiar și la nunți. Divorțurile n-au fost afectate de pandemie.

Buncărul Cristoiu s-a fisurat

Ion Cristoiu revine și spune clar că „nu” și invocă un proces pe care îl avusese cu Vadim Tudor care „a susținut într-o conferință de presă că, sub numele de cod „Coroiu”, nu știu ce spusesem la Securitate.
partajează acest articol: