joi, 5 august 2021
AcasăNewsletterBătrân de 74 de ani, accidentat pe trecerea de pietoni de un...

Bătrân de 74 de ani, accidentat pe trecerea de pietoni de un șofer de 97 de ani. În Timișoara

Un bărbat în vârstă de 74 de ani a ajuns la spital după ce a fost rănit pe trecerea de pietoni, în Timișoara, de un șofer de 97 de ani. Acesta din urmă s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Șoferul care a produs accidentul a fugit de la locul faptei. Pe lângă vătămare corporală din culpă, bătrânul în vârstă de 97 de ani este cercetat și pentru părăsirea locului accidentului.

Potrivit polițiștilor, șoferul se deplasa cu mașina pe strada Pestalozzi din Timișoara. „La un moment dat a surprins și accidentat un pieton în vârstă de 74 de ani. Ulterior, bărbatul în vârstă de 97 de ani a părăsit locul accidentului, fiind depistat la scurt timp pe bulevardul Corneliu Coposu.”, anunță IPJ Timiș.

Bătrânul accidentat a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE