Bazin olimpic de 28 milioane de euro la Cluj. Ce primesc ieșenii de la politicieni? Postări pe Facebook cu David Popovici | Reporter de Iași

Data:

spot_img

Iașul are un proiect de bazin olimpic de 25 de ani. E o ruină și trebuie demolat deși n-a fost finalizat niciodată. Ce primesc la schimb ieșenii? Zeci de postări pe Facebook de la politicieni din toate partidele, care se agață de imaginea lui David Popovici.

Primul care a reacționat după discursul manifest al lui David Popovici de la Paris, în care acesta a vorbit despre condițiile de antrenament din România, a fost Emil Boc. Primarul Clujului s-a filmat pe șantierul noului complex de natație din Borhanci început în primăvară.

Complexul va costa 28 de milioane de euro din bugetul local. Este al patrulea bazin de dimensiuni olimpice la care clujenii vor avea acces.

În acest timp, la Iași, politicienii înroșesc Facebook-ul și se urcă pe valul popularității lui David Popovici, lăudându-i performanțele. În Iași nu există niciun bazin de 50 de metri, un proiect stă eșuat în zona Metalurgie de 20 de ani, iar periodic primarul Mihai Chirica anunță reluarea investiției. Toată clasa politică din Iași nu mișcă un deget.

Citește și: Kamala Harris și-a ales candidatul pentru funcția de vicepreședinte

Hăvârneanu și Chichirău, campioni la epitete pe Facebook

Filip Hăvârneanu, deputat USR, are 12 postări despre performanțele lui David începând cu anul 2022. După medalia de la 100 de metri a sportivului, Hăvârneanu a avut ultima postare pe subiect: „După momentele de bucurie supremă din ultimele trei zile, când David Popovici a reușit să spargă orice barieră și să ne bucure inimile, același măreț David ne transmite un discurs-manifest, care zguduie din temelii politica românească. Un discurs care apasă unde doare cel mai tare – chirurgical, onest, analitic. Un discurs care m-a făcut să conștientizez că trebuie să lupt cu mai multă dârzenie pentru sportul românesc. Dragă David, am eșuat ca stat pentru că de atâția ani nu am fost în stare să construim baze sportive, bazine, terenuri de sport. Este o rușine pentru clasa politică actuală faptul că ne bucurăm pentru reușitele voastre, pentru munca voastră în condiții improprii, pentru meritele voastre pe care apoi mulți politicieni și le arogă pe nedrept. E rușinos și trist”.

Continuarea, în Reporteris.ro

Citește și: Rectorul SNSPA a semnat dispoziția de desfacere a contractului individual de muncă al lui Alfred Bulai

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa imagine: Dan Ștefan Tarcea / Facebook)

spot_imgspot_img
ReporterIS
ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Procuroarea Felicia Popovici revine la șefia DNA Oradea | Bihoreanul

Procuroarea Felicia Popovici revine la conducerea Serviciului Teritorial Oradea...