luni, 18 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterBebeluș de 9 zile, infectat cu noul coronavirus în vestul țării

Bebeluș de 9 zile, infectat cu noul coronavirus în vestul țării

Un bebeluş din Arad, depistat cu COVID-19 la nouă zile de la naştere, a fost declarat vindecat la 24 de zile, după ce a fost tratat în spital alături de mama sa.

“Cel mai tânăr pacient din judeţul Arad infectat cu virusul SARS-CoV-2 a fost externat de pe Secţia Clinică de Boli Infecţioase Copii. Este vorba despre un băieţel de 24 de zile, care la internare avea doar nouă zile. Bebeluşul a fost internat cu mămica lui, şi ea pozitivă, iar astăzi pleacă sănătoşi acasă. Mulţumim doamnei doctor Dana Oprea, medic coordonator Compartiment Boli Infecţioase Copii, şi întregii echipe medicale”, spune purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, Simina Roz.

În 2 iunie, un alt bebeluş din Arad, dar în vârstă de cinci săptămâni, a fost externat după ce a fost tratat pentru că se infectase cu SARS-CoV-2.

De la începutul pandemiei, 3.091 de persoane au fost confirmate infectate cu SARS-CoV-2 în judeţul Arad, iar 173 de bolnavi au decedat.

Banatul Azihttps://www.banatulazi.ro/
Banatul azi este o publicație regională, cu un conținut generalist, care combină jurnalismul clasic cu editoriale, reportaje, interviuri, cu cel de tip new-media, care pune un puternic accent pe partea video.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE