joi, 9 decembrie 2021
AcasăNewsletterBecali şi conspiraţiile: Nu mă vaccinez nici dacă mi se taie capul....

Becali şi conspiraţiile: Nu mă vaccinez nici dacă mi se taie capul. Odată cu vaccinul îmi bagă placheta aia cu 666

Gigi Becali a declarat, într-un interviu acordat la România TV, că nu se va vaccina împotriva SARS-cov-2 nici dacă “moare pe loc” şi nici dacă “i se taie capul” pentru refuz. Totuşi, în ciuda poziţiei sale, patronul FCSB a precizat că nu face campanie anti-vaccin şi nici nu le spune oamenilor să nu îl facă.

„Nu mai scăpăm niciodată de ăsta, de virusul ăsta. Nu mă vaccinez, eu nu. Eu nu mă vaccinez nici dacă mor pe loc. Mi-e frică că vine cu un vaccin şi o să zică după aia: ‘Uite care e treaba. Pentru că nu putem să ţinem evidenţa ca să ştim bine cum eşti tu trebuie să punem în mâna dreaptă un CIP sau în frunte ca noi să citim, să vedem vaccinurile pe care le-ai făcut tu, ca să ştim dacă îţi vine rău pe stradă’. O să cadă lumea de la vaccin …aşa o să fie.

Nu vreau să fac propagandă împotriva vaccinului. Eu spun ce cred eu şi nu fac vaccinul. Eu nu-i pun pe oameni să nu îl facă, să îl facă. Fiecare să facă, dar eu nu fac. Dacă pui capul aici pe buturugă, tai capul cu barda, întinde mâna faci vaccin! Bă taie capul, dar vaccin nu fac”, a afirmat Becali.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE