duminică, 24 octombrie 2021
spot_img
AcasăLa ziActualitateBestia care a ucis o femeie când era în arest la domiciliu...

Bestia care a ucis o femeie când era în arest la domiciliu şi-a aflat o primă pedeapsă

Individul a stat 10 ani la închisoare pentru o altă crimă. Prins fără permis, cu o alcoolemie uriaşă şi cu un alt dosar pentru infracţiuni rutiere pe rol, el a fost lăsat acasă. Atunci a comis o nouă crimă.

Un bărbat care şi-a ucis concubina în bătaie îşi va afla sentinţa de după gratii. Încă înainte de a-i începe procesul pentru crimă, Ovidiu Moroşanu a fost condamnat cu executare pentru că a condus beat pulbere. Aflat la volanul unei autoutilitare Dacia, Moroşanu a băgat spaima în ceilalţi participanţi la trafic mergând şerpuit, accelerând în gol şi frânând brusc. Judecătorii aveau să reţină că la cantitatea de alcool pe care şoferul o avea în sânge, „conducerea devine automatică“.

În instanţă, a depus mărturie împotriva lui chiar şi concubina pe care avea să o ucidă ulterior. Procurorii nu au stabilit deocamdată vreo legătură între cele două evenimente, declaraţiile de până acum ale lui Moroşanu făcând referire doar la gelozie şi neînţele­geri cu privire la înstrăinarea unei maşini. El urmează să mai fie audiat odată în cursul zilelor următoare.

Citește articolul integral în Ziarul de Iași

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE