Bestia care a ucis o femeie când era în arest la domiciliu şi-a aflat o primă pedeapsă

Data:

Individul a stat 10 ani la închisoare pentru o altă crimă. Prins fără permis, cu o alcoolemie uriaşă şi cu un alt dosar pentru infracţiuni rutiere pe rol, el a fost lăsat acasă. Atunci a comis o nouă crimă.

Un bărbat care şi-a ucis concubina în bătaie îşi va afla sentinţa de după gratii. Încă înainte de a-i începe procesul pentru crimă, Ovidiu Moroşanu a fost condamnat cu executare pentru că a condus beat pulbere. Aflat la volanul unei autoutilitare Dacia, Moroşanu a băgat spaima în ceilalţi participanţi la trafic mergând şerpuit, accelerând în gol şi frânând brusc. Judecătorii aveau să reţină că la cantitatea de alcool pe care şoferul o avea în sânge, „conducerea devine automatică“.

În instanţă, a depus mărturie împotriva lui chiar şi concubina pe care avea să o ucidă ulterior. Procurorii nu au stabilit deocamdată vreo legătură între cele două evenimente, declaraţiile de până acum ale lui Moroşanu făcând referire doar la gelozie şi neînţele­geri cu privire la înstrăinarea unei maşini. El urmează să mai fie audiat odată în cursul zilelor următoare.

Citește articolul integral în Ziarul de Iași

Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Un grup de studenți români a solicitat ajutor consular în Turcia, după cutremurul devastator

Un grup de studenți români Erasmus a solicitat ajutor...

Regizorul Stere Gulea: Teambuilding nu este un film

Regizorul și scenaristul Stere Gulea a dezvăluit detalii despre...

Echipă românească de fotbal, prinsă în nebunia generată de cutremurul din Turcia

Un cutremur puternic a lovit sudul Turciei. Fotbaliștii de...

Polițist acuzat de viol, la un pas de eliberare

Judecătoria Cluj-Napoca a respins propunerea parchetului de prelungire a...