luni, 26 iulie 2021
AcasăRețeaBiblioteca Județeană ASTRA Sibiu reia gradual activitatea – Ziarul Mesagerul de Sibiu...

Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu reia gradual activitatea – Ziarul Mesagerul de Sibiu « mesageruldesibiu.ro

Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu anunță că este pregătită pentru reluarea graduală a activităților, respectând o serie de măsuri sanitare și administrative, în scopul protejării sănătății utilizatorilor și angajaților instituției.

Pentru prevenirea răspândirii infecțiilor, în perioada 20 – 29 mai, accesul publicului se va face doar la intrarea în instituție, sediul nou – Corpul B (Str. Gheorghe Barițiu, nr. 7, foaier, parter) și filiale, în…

Mesagerul de Sibiuhttps://www.mesageruldesibiu.ro
Mesagerul de Sibiu este un saptamanal generalist, cu orientare spre subiectele cu caracter comunitar. Lansat in 2011, ziarul apare in fiecare vineri, in format standard 12 pagini (din care 4 color), intr-un tiraj de 5.000 exemplare, distribuite in municipiul Sibiu, orasele si comunele importante din judet, la vanzarea prin chioscuri si prin abonamente. O parte importanta a tirajului o constituie abonamentele contractate cu societati comerciale, institutii si persoane fizice. Editia online, accesibila pe www.mesageruldesibiu.ro, este actualizata de mai multe ori pe zi cu stiri de ultima ora si pune accent pe continutul multimedia.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE