joi, 2 decembrie 2021
AcasăNewsletterBigster, fratele mai mare al Daciei Duster

Bigster, fratele mai mare al Daciei Duster

În cadrul conferinţei susţinute de şeful suprem al Daciei, Luca de Meo, preşedinte-director general al grupului Renault, chiar la această oră, unul dintre subordonaţii lui de Meo, Denis le Vot (şef peste mărcile Dacia şi Lada), a făcut câteva anunţuri interesante legate de cele două mărci estice.

Întrucât conferinţa de la grupul Renault este în plină derulare la ora redactării acestor rânduri (ora 11), vom enumera aici doar câteva dintre ideile expuse de Denis le Vot, urmând a le detalia zilele ce vin.

Una dintre idei este că pe viitor va exista o mai mare integrare între mărcile Dacia şi Lada, care ambele folosesc deja la noile lor modele platforma CMF-B.

Vestea cea mai bună este că Lada şi Dacia vor prezenta, împreună, până în 2025, şapte modele de vehicule noi. Din câte ştim noi, vor fi minimum trei modele Dacia noi-nouţe.

Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE