duminică, 24 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterBihorul are 174 traseişti politici la locale. Unii au pierdut funcțiile de...

Bihorul are 174 traseişti politici la locale. Unii au pierdut funcțiile de primar sau consilier local

Transferul de la un partid politc la altul, pentru putere, e un obicei încă foarte răspândit în politica românească.

Prefectul de Bihor, Dumitru Ţiplea, a anunţat joi, printr-un comunicat de presă, că a emis în urmă cu o zi 175 ordine de încetare a mandatelor pentru tot atâţia aleşi locali care fie candidează la alegerile locale din 27 septembrie din partea altor partide decât cele pe listele cărora au fost aleşi în urmă cu patru ani, fie candidează acum în altă unitate administrativ teritorială decât în 2016 şi, deci, a intervenit o schimbare de domiciliu.

În cea dintâi situaţie, adică traseişti, sunt, în Bihor, 4 primari de comune şi 170 consilieri, iar în cea de-a doua un primar.

În ce priveşte primarii, este vorba despre Paul Cristian (din Lăzăreni), Baba Petru (din Nojorid), ambii trecuţi de la PSD la PNL, despre Fărcuţa Sabina (din Drăgeşti), care a trecut de la PNL la PSD, despre Bandula Ioan (primarul din Boianu Mare), care a trecut de la ALDE la PNL, şi despre Popa Gabriel, care în 2016 a fost ales primarul comunei Lazuri de Beiuş, din partea PNL, iar acum candidează din partea aceluiaşi partid pentru Primăria municipiului Beiuş, aşadar şi-a schimbat domiciliul.

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE