Birchall cere demisia unui consilier PNL: A blocat auditul extern menit să arate “dezmăţul” Gabrielei Firea

Fostul ministru al justiţiei Ana Birchall a criticat, sâmbătă, blocarea unui proiect pentru contractarea unui audit extern la Primăria Municipiului Bucureşti, afirmând că măsura a fost luată cu ajutorul decisiv al unui consilier PNL şi ar urmări să ascundă „dezmăţul pe bani publici practicat de dna Firea şi administraţia sa”.

„Oare de ce a fost blocată la vot aprobarea unui audit extern pentru a se vedea, transparent, dezmăţul pe bani publici practicat de doamna Firea şi administraţia sa?? Ce au de ascuns de le e aşa de frică de un audit care este absolut normal??

Aaaaa şi aprobarea acestui audit a fost blocată cu şi de votul unui consilier PNL pe numele său Adrian Moraru care a participat la şedinţă ca să se abţină domnule la vot! Dacă nu participa hotărârea era aprobată!”, a precizat Birchall pe pagina sa de Facebook.

Totodată, fostul ministru a solicitat “zburarea” lui Adrian Moraru din Consiliul General al Municipiului Bucureşti dacă încă mai este membru al acestei instituţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Slujbă de Înviere, pe scenă, în Piața Sfatului din Brașov

Pentru a evita aglomerația, lăcașele de cult vor amenaja din timp, în afara clădirilor, mai multe puncte de distribuire a "paștilor" în pachete/punguțe de unică folosință, închise.

O victorie aliată cât o zdrobitoare înfrângere comună

Se bucură mulți de ”victoria” alianței PNL și USR PLUS, care s-au înțeles să continue coaliția. Ar fi fost decizia rațională, cred nu puțini....

POIM: Alte 10 contracte, în valoare de 146 milioane lei, pentru spitale și centre sociale

Institutul Național de Neurologie și Boli Neurovasculare din București este beneficiarul celui mai mare contract semnat în aceste zile.