joi, 9 decembrie 2021
AcasăNewsletterBirchall, despre condamnarea miliardarului Ioan Niculae: Regret să va stric petrecerea, dar...

Birchall, despre condamnarea miliardarului Ioan Niculae: Regret să va stric petrecerea, dar ar putea fi eliberat oricând

Fostul ministru al Justiţiei, Ana Birchall a afirmat sâmbătă, într-o postare pe Facebook, că omul de afaceri Ioan Niculae condamnat la cinci ani de închisoare, care a revenit vineri în ţară şi s-a predat autorităţilor, ar putea fi eliberat condiţionat în orice moment.

„Regret să vă stric petrecerea şi să spulber euforia dată de întoarcerea de bunăvoie a domnului Ioan Niculae. Personal cred că s-a întors de bunăvoie pentru că este foarte probabil ca destul de curând să facă cerere de liberare condiţionată iar aşa cum este acum legislaţia probabil că are şanse să îi fie şi aprobată! Aşa cred eu că se explică de ce s-a predat de bunăvoie: ca să ceară imediat liberarea condiţionată”, a afirmat Birchall.

Fosta şefă în Ministerul Justiţiei aminteşte cu această ocazie că acest fapt este posibil şi pentru că fostul premier PSD, Viorica Dăncilă, ar fi blocat propunerile pe care ea le-a propus privind modificarea condiţiilor de eliberare condiţionată.

„Are sens să mai întreb care ar fi fost situaţia dacă doamna Dăncilă nu ar fi blocat propunerile mele de modificare a condiţiilor pentru acordarea eliberării condiţionate?? Doamna Dăncilă le-a blocat tocmai pentru că se aplicau şi în cazurile de corupţie (detalii aici)… în schimb mi-a mai făcut mie o cerere de remaniere din funcţia de ministru al justiţiei!”, a adăugat fostul ministru.

În finalul mesajului său, Ana Birchall face trimitere la un articol publicat în G4Media în care avocatul miliardarului Ioan Niculae afirma că acesta din urmă „a executat deja fracţia necesară pentru a doua eliberare, iar după încarcerare, ar putea fi eliberat oricând”.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE