duminică, 22 mai 2022
AcasăNewsletterBirchall: E inadmisibil şi regretabil că un personaj din "Vara Ispitelor" să...

Birchall: E inadmisibil şi regretabil că un personaj din „Vara Ispitelor” să ajungă secretar de stat şi să i se delege Direcţia de Avizare

Fostul ministru al Justiţiei Ana Birchall a criticat, miercuri, numirea unui fost participant la emisiunea “Vara ispitelor” în funcţia de secretar de stat în Ministerul Justiţiei, precum şi decizia ministrului Stelian Ion de a plasa în coordonarea acestuia cele mai importante direcţii din minister, inclusiv Direcţia Avizare Acte Normative.

Potrivit lui Birchall, această decizie este “inadmisibilă şi regretabilă” şi ar putea duce la căderea USR-ului în sondaje.

“Am tot zis că gata, nu mai scriu nimic de noul model de politician harnic şi muncitor / pentru-al ţării mândru viitor (altă rimă n-am găsit). Şi chiar nu vreau să fiu înţeleasă greşit, îi admir pe mulţi şi am şi câţiva buni prieteni printre ei. Dar zău aşa, spuneţi şi voi, puteam eu oare să nu remarc, împreună cu voi, aşa o ‘emoţie’ pătrunzătoare şi dătătoare de… ‘noroc consolidat’? Ce, nu ştiaţi vorba aceea românească că ce-şi face omul cu mâna lui se cheamă ‘noroc consolidat’? Eh, uite că vă învaţă dom’ secretar de stat de la Ministerul Justiţiei… atât de emoţionat de ‘demnitatea primită’ … ‘demnitate’ primită exclusiv pe criterii politice!

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE