duminică, iunie 20, 2021
AcasăRețeaBiserica din Alma Vii va fi restaurată – Ziarul Mesagerul de Sibiu...

Biserica din Alma Vii va fi restaurată – Ziarul Mesagerul de Sibiu « mesageruldesibiu.ro

Autoritățile americane finanțează un proiect al Fundației Mihai Eminescu Trust pentru reabilitarea bisericii fortificate din satul Alma Vii, comuna Moșna.

Proiectul „REVEAL Alma Vii” prevede restaurarea și reconversia funcțională a lăcașului de cult. El beneficiază de o finanțare de 500.000 de dolari, câștigată în urma unui concurs desfășurat anual la nivel mondial prin Fondul Ambasadorial pentru Conservarea Obiectivelor Culturale (AFCP) al…

Mesagerul de Sibiuhttps://www.mesageruldesibiu.ro
Mesagerul de Sibiu este un saptamanal generalist, cu orientare spre subiectele cu caracter comunitar. Lansat in 2011, ziarul apare in fiecare vineri, in format standard 12 pagini (din care 4 color), intr-un tiraj de 5.000 exemplare, distribuite in municipiul Sibiu, orasele si comunele importante din judet, la vanzarea prin chioscuri si prin abonamente. O parte importanta a tirajului o constituie abonamentele contractate cu societati comerciale, institutii si persoane fizice. Editia online, accesibila pe www.mesageruldesibiu.ro, este actualizata de mai multe ori pe zi cu stiri de ultima ora si pune accent pe continutul multimedia.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

CELE MAI CITITE