Bistrița, pe harta Turului ciclist al României, dar cu probleme în proiectele privind pistele de biciclete

Data:

Bistrita a fost inclusă in traseul Turului României, un element care contribuie la creșterea popularității orașului și la dezvoltarea turismului, însă a rămas în urma la finalizarea pistelor de bicicleta.

Turul României începe din Satu Mare pe 6 septembrie a. c. și se încheie pe 11 septembrie 2022. Una dintre cele mai prestigioase curse de ciclism rutier din sud-estul Europei și unul dintre cele mai importante evenimente cicliste internaționale din România, se va desfășura pe un traseu de peste 850 km. Cea de-a 55-a ediție a competiției aliniază la start 22 de echipe.

Bistrița deși are in derulare 2 proiecte pe fonduri europene pentru realizarea de piste de biciclete, lucrările sunt încă neterminate și șantierele par abandonate, după ce s-au montat borduri pe aproape tot traseul. Atât Primăria Bistrița cât și firmele executante anunță că lucrările se vor finaliza în luna septembrie 2022.

Citește articolul integral pe Saptamana.online

Citește și: De ce nunta lui Simion a fost un laborator de spălare a creierelor

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: saptamana.online)

spot_imgspot_img
Ion Lucian Petraș
Ion Lucian Petraș
Ion Lucian Petraș este editor al publicației bistrițene Săptămâna online. Ofițer în rezervă, analist de intelligence și jurnalist. Are o experiență bogată în analiza de intelligence, este expert în domeniul securității naționale și vrea să contribuie la dezvoltarea spiritului civic prin lansarea acestui săptămânal și alte proiecte civice interesante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related