Bistrițeanca Loredana Salanță a câștigat Miss Universe România 2024 | Săptămâna Online

Data:

spot_img

Bistrițeanca Loredana Salanță a câștigat Miss Universe România 2024. „Felicitări, Loredana! Cu grație, eleganță și determinare, ea a cucerit scena și ne-a arătat ce înseamnă frumusețea adevărată. Suntem mândri să o reprezentăm pe scena internațională!” notează pagina oficială a concursului.

Pe 16 martie 2011, a reprezentat România la Top Model of the World 2011 și a concurat împotriva a 43 de candidate la stațiunea Seaside Resort din Heringsdorf, Usedom, Germania. A câștigat titlul.

Citește și: Expoziţia „Au venit americanii – Crucea Roșie Americană în România după Primul Război Mondial”, vernisată la Universitatea Ovidius

A participat la mai multe festivaluri internaționale

Pe 2 septembrie 2016, a participat la premiera filmului „Nocturnal Animals” în cadrul celei de-a 73-a ediții a Festivalului de Film de la Veneția, la Sala Grande din Veneția. În timpul aceluiași festival, a fost prezentă la premiera filmului „In Dubious Battle” la Sala Giardino din Veneția pe 3 septembrie 2016 și la premiera filmului „Hacksaw Ridge” la Sala Grande din Veneția pe 4 septembrie 2016.

Citește și: Începe Karpatia Horse Show pe Domeniile Cantacuzino. Irina Bossy-Ghica: „Încercăm să le arătăm tuturor că, în ciuda ravagiilor comunismului, cultura, arta, esteticul și eleganța sunt în continuare prezente în această țară”

Pe 28 august 2018, a defilat pe covorul roșu înaintea ceremoniei de deschidere a celei de-a 76-a ediții a Festivalului de Film de la Veneția, la Sala Casino din Veneția. Pe 31 august 2018, a defilat din nou pe covorul roșu al festivalului la Sala Grande din Veneția.

Pe 2 septembrie 2018, a participat la cea de-a 75-a ediție a Festivalului de Film de la Veneția. Pe 22 septembrie 2018, a defilat pe covorul roșu înaintea Galei amfAR la La Permanente, în Milano, Italia.

Continuarea în Săptămâna Online

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: saptamana.online)

spot_imgspot_img
Ion Lucian Petraș
Ion Lucian Petraș
Ion Lucian Petraș este editor al publicației bistrițene Săptămâna online. Ofițer în rezervă, analist de intelligence și jurnalist. Are o experiență bogată în analiza de intelligence, este expert în domeniul securității naționale și vrea să contribuie la dezvoltarea spiritului civic prin lansarea acestui săptămânal și alte proiecte civice interesante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Amintirea unui război: Gheorghe Șanta, discurs emoționant la Oarba de Mureș | Săptămâna Online

Amintirea unui război: Gheorghe Șanta, discurs emoționant la Oarba...

Finanțarea metroului din Cluj, asigurată până în 2031 | Monitorul de Cluj

Finanțarea metroului din Cluj, asigurată până în 2031. Metroul...

Muzeul Golești, casă pentru 45 de pisicuțe și 7 căței | Argeșul Online

Muzeul Golești, casă pentru 45 de pisicuțe și 7...

Un ONG a dotat trei licee din Slatina cu defibrilatoare | Reporter24

Un ONG a dotat trei licee din Slatina cu...