joi, 20 ianuarie 2022
AcasăNewsletterBlat liberal. Nevasta vicelui de la judeţ, detaşată pe ochi frumoşi la...

Blat liberal. Nevasta vicelui de la judeţ, detaşată pe ochi frumoşi la Palatul Culturii

Soţia vicepreşedintelui Consiliului Judeţean, cuplu care îl are drept naş pe preşedintele Consiliului Judeţean, Costel Alexe, a ajuns muzeograf la Palatul Culturii, după o rocadă care pune multe semne de întrebare.

Mai exact, potrivit surselor Ziarului de Iaşi, Luminiţa Afloarei, soţia lui Sorin Afloarei, a fost mai întâi angajată, la finalul anului trecut, la Consiliul Judeţean, pe un post administrativ. Aceasta nu a apucat însă să facă nici măcar o zi de muncă la noul serviciu, că a şi fost detaşată pe postul de muzeograf la Palatul Culturii. Ceea ce pune multe semne de întrebare este faptul că, la bază, Luminiţa Afloarei are drept specializare arta, iar postul pe care a ajuns în prezent este chiar muzeograf la Muzeul de Artă din cadrul Palatului Culturii. Prin urmare, putem trage concluzia că angajarea la Consiliul Judeţean nu a fost decât o modalitate prin care soţia vicepreşedintelui Sorin Alfoarei să fie „paraşutată” mai apoi pe un post călduţ.

Un alt semn de întrebare este legat de postul pe care Luminiţa Afloarei a fost angajată la Consiliul Judeţean, instituţia neavând în organigramă vreun post de muzeograf. Scăparea vine însă de la Codul Muncii, care spune că „detaşarea” poate fi făcută „în mod excepţional” şi în cazul în care „felul muncii” se modifică. O altă prezenţă a PNL la Palatul Culturii este cea a lui Carmil Chelaru, preşedintele PNL Tineret din Iaşi, care a fost şi el angajat aproape prin aceeaşi metodă.

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE