luni, 18 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterBlatul anului în politica din Iași, demascat din interior? Care sunt cele...

Blatul anului în politica din Iași, demascat din interior? Care sunt cele două mize

Lupta pentru putere în filiala ieşeană a PSD se acutizează. Şeful organizaţiei judeţene, Maricel Popa, a făcut ieri mai multe declaraţii dure la adresa contestatarilor săi.

Anterior, şeful organizaţiei municipale Iaşi, Marius Ostaficiuc, i-a reproşat public lui Popa scorul electoral obţinut de PSD la alegerile locale.

„În filiala de la Iaşi există o grupare, câţiva agitatori, care solicită demisia mea pentru a accede ei înşişi la conducerea organizaţiei. Pentru aceste persoane, funcţiile de conducere ale partidului echivalează cu accesul la bunăstare. Ei vor să preia partidul pentru a intra în tot soiul de combinaţii şi jocuri de culise, unicul scop fiind acela de a se îndestula personal”, a acuzat Popa.

Şeful PSD a adăugat că acest grup de interese ar fi fost format în jurul lui Ostaficiuc (foto). Potrivit lui Popa, „grupul” are două obiective: alianţă cu PNL-PMP în Consiliul Local (pentru asigurarea „votului de aur” necesar primarului Mihai Chirica pentru formarea unei majorităţi) şi întocmirea listei pentru alegerile parlamentare (cel târziu pe 22 octombrie trebuie depuse candidaturile).

„Neînzestrat cu o gândire de tip politic, Maricel Popa nu doar că nu a avut o strategie care să armonizeze municipiul şi restul judeţului din punct de vedere electoral, dar a făcut tot posibilul să înlăture orice tip de colaborare ce i-ar fi ştirbit, în opinia sa, strălucirea personală”, este un fragment din „rechizitoriul” făcut de Ostaficiuc la adresa lui Popa.

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE