luni, 6 decembrie 2021
AcasăNewsletter"Blind date with a book". Ce propun "salvatorii de cărţi" din Oradea...

„Blind date with a book”. Ce propun „salvatorii de cărţi” din Oradea pentru Dragobete

De Dragobete, Asociaţia Salvatorii de cărţi, fondată de doi tineri orădeni care recuperează volume aruncate la gunoi şi le oferă comunităţii, le propune bihorenilor să facă un cadou inedit persoanei iubite.

Soţii István Lőrincz şi Krisztina Bota vor pregăti la Era Park evenimentul „Dragobete – Blind Date with a Book”, adică o „întâlnire pe nevăzute” cu o carte. Aceştia vor sta la un stand din apropierea caselor de marcat Carrefour, miercuri, în 24 februarie, între orele 11 şi 21, unde trecătorii vor putea găsi zeci de volume împachetate în ziare colorate.

„Identitatea” cărţii va fi însă ascunsă, doritorii alegând un volum nu după titlu, ci după indiciile de pe ambalaj: limbă, categorie sau numărul de pagini.

„Am decis să le împachetăm în ziare pentru a atrage atenţia că nu ambalajul contează, şi aşa ziarul va fi refolosit. Pe acestea am ataşat şi etichete cu diverse citate despre iubire”, a explicat Krisztina Bota.

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE