Bloggerul „unionist“ care a condus filiala AUR din Republica Moldova este plătit de ruși | Aktual24

Data:

spot_img

Bloggerul „unionist“, Vlad Biletchi, care a condus filiala AUR din Republica Moldova este plătit de ruși cu 1600 de euro pe lună, conform unor documente găsite de procurorii anticorupție de la Chișinău.

Procurorii anticorupție de la Chișinău au găsit la un sediu al organizației lui Ilan Sor lista influencerilor plătiți că să facă propagandă anti-occidentală și să manipuleze în interesul Moscovei, scrie jurnalistul Costin Andrieș pe pagina lui Facebook.

Citește și: Interviu cu un analist Expert Forum. De ce sunt tinerii vulnerabili la dezinformarea rusească şi cum ar trebui reglementat TikTok

„Pe listă, apare și bunul camarad al lui George Simion. Vlad Biletchi este plătit cu 1.600 de euro pe lună. E cu banii la zi, practic, ultima încasare a fost pe luna septembrie. Slavă Domnului că dincoace de Prut serviciile se ocupă de afaceri, politică, societate civilă și nu mai au timp și de chestiile pentru care sunt plătite. Altfel, cred că am ajunge la un nou Scandal Gunther”, scrie Andrieș.

Continuarea în Aktual24

Citește și: Istoricul Dennis Deletant, despre actuala ofertă politică din România – „Oferta e nulă. Niște oameni care nu oferă mai nimic convingător electoratului român” | INTERVIU

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: aktual24.ro)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Victorie la limită a pro-europenilor din Moldova | Deutsche Welle

Diaspora a salvat referendumul constituțional pentru introducerea vectorului european...

Finala de la 1 decembrie

Un studiu sociologic cu profil electoral realizat de echipa...