sâmbătă, 4 decembrie 2021
AcasăNewsletterBoala preşedintelui aruncă SUA într-un scenariu din House of Cards

Boala preşedintelui aruncă SUA într-un scenariu din House of Cards

Rezultatul pozitiv al testului pentru coronavirus pune sub semnul întrebării viitorul campaniei electorale a domnului Trump, cu doar 33 de zile înainte de alegerile din 3 noiembrie, comentează cotidianul New York Times (NYT). 

Chiar dacă domnul Trump, 74 de ani, rămâne asimptomatic, va trebui să se retragă din campanie și să rămână izolat în Casa Albă pentru o perioadă de timp necunoscută. Dacă el se îmbolnăvește sever, atunci se pune chiar problema dacă preşedintele mai poate rămâne în cursă.

Chiar dacă preşedintele nu se îmbolnăvește grav, testul pozitiv s-ar putea dovedi devastator pentru zestrea sa politică, având în vedere politica sa de minimizare a gravității pandemiei. Cu toate că virusul devastează țara și ucide în jur de 1.000 de americani în fiecare zi, preşedintele a afirmat în repetate rânduri că virusul „va dispărea” şi că situaţia este sub control, împotriva opiniei oamenilor de ştiinţă, menţionează NYT.

Domnul Trump a refuzat luni de zile să poarte mască în public, cu excepția câtorva ocazii, și a pus la îndoială în mod repetat eficacitatea acestora, în timp ce persifla precauţiile luate de contracandidatul său, Joe Biden.

Transilvania Reporterhttp://www.transilvaniareporter.ro
Săptămânalul Transilvania Reporter este primul şi singurul săptămânal quality de pe piaţa de media din Transilvania, cu articole de autor, analize şi sinteze prin care dezvoltă actualitatea, cu un conţinut axat pe ceea ce înseamnă Transilvania, prin spirit şi cultură.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE