joi, 21 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterBoc a „certat” dezvoltatorii imobiliari: „Gândiți cu capul viitorului. Epoca de haiduceală...

Boc a „certat” dezvoltatorii imobiliari: „Gândiți cu capul viitorului. Epoca de haiduceală a trecut”

Primarul Emil Boc s-a enervat la Comisia de Urbanism, când a atras atenția unor dezvoltatori imobiliari care doreau să amenajeze spații comerciale și birouri de zece etaje pe strada Frunzișului.

Primarul Emil Boc a „certat” niște dezvoltatori imobiliari care doreau să amenajeze spații de birouri și comerciale pe strada Frunzișului de zece etaje. Primarul a făcut remarca în cadrul Comisiei de Urbanism.

Dezvoltatorii aveau dreptul să amenajeze o construcție de 5 etaje, dar au propus una de doar 3 etaje plus un etaj retras.

„Să nu fie CUT-ul maxim, nu mai mergeți pe maxim în orașul acesta, nu suntem în vestul sălbatic. Gândiți cu capul viitorului. Doar ca principiu, când am văzut CUT-ul maxim, am simțit că nu e în regulă, trebuie să mergem până la maxim (…) Voi respinge orice variantă maximală în zonă. Epoca de haiduceală generală a trecut”, a spus primarul Emil Boc.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE