luni, 6 decembrie 2021
AcasăNewsletterBoc, despre restricțiile COVID-19: „Nu intrăm în CARANTINĂ, dar mall-urile ar putea...

Boc, despre restricțiile COVID-19: „Nu intrăm în CARANTINĂ, dar mall-urile ar putea fi închise”

Emil Boc a vorbit despre posibilitatea ca orașul Cluj-Napoca să intre în carantină, dar și despre posibilitatea ca mall-urile să fie închise.

Primarul Municipiului Cluj-Napoca a oferit o serie de declarații la Antena 3 despre situația înregistrată la nivel național și posibilele măsuri. Boc a discutat cu Florin Cîțu și exclude varianta carantinei.

Edilul Clujului așteaptă mai multă activitate din partea Poliției Locale și Poliției Naționale în lupta cu pandemia de COVID-19.

„Să se întărească actualele măsuri în vederea respectării cu strictețe a acestora prin implicarea Poliției Locale și a Poliției Naționale, vor fi impuse printr-un act legislativ de nivel național unele măsuri noi suplimentare care vor întări măsurile existente actuale, fără a se ajunge la carantină.”

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE