miercuri, 27 octombrie 2021
AcasăNewsletterBoc, despre scandalul Colțescu: „Să se ducă să arbitreze la Apahida!"

Boc, despre scandalul Colțescu: „Să se ducă să arbitreze la Apahida!”

Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, a comentat scandalul rasist în care e implicat Sebastian Colțescu. Edilul a spus că gestul arbitrului a fost „impardonabil”.

Meciul dintre PSG și Istanbul Başakşehir din Liga Campionilor a fost întrerupt, în urma unui incident considerat rasist, în care a fost implicat arbitrul de rezervă Sebastian Colţescu.

Brigada de arbitri condusă de Ovidiu Hațegan a ajuns în prim plan mondial după o remarcă controversată făcută de Sebastian Colțescu, al patrulea arbitru al meciului. Celebra publicație franceză L ‘Equipe a prezentat firul evenimentelor desfășurate la meciul de la Paris.

Primarul municipiului Cluj-Napoca a comentat la radio scandalul în care e implicat arbitrul Sebastian Colțescu, spunând că incidentul nu reprezenta o „conspirație”, ci „prostie”, iar asemenea cuvinte nu se pot folosi într-un club al ligii campionilor.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE