duminică, 28 noiembrie 2021
AcasăNewsletterBode sare în apărarea mascaţilor care au terorizat o mamă şi fiica...

Bode sare în apărarea mascaţilor care au terorizat o mamă şi fiica sa minoră: Nu este vina lor. Documentaţia nu era corectă

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, le ia apărarea poliţiştilor care au greşit adresa unei descinderi, unde au terorizat şi ar fi ameninţat cu pistolul o mamă şi fiica ei minoră. Mai exact, Bode consideră că nu este vina agenţilor de pe teren, ci a informaţiilor eronate avute la dispoziţie.

“Aţi văzut explicaţiile publice, cu numărul cadastral 26, respectiv 26A. Pe mine aceste explicaţii mă interesează foarte puţin. Eu consider că s-a greşit, de aceea, specialişti din Direcţia Control Intern vor face verificări şi vor lua toate măsurile care se impun. Această acţiune, spun foarte răspicat, nu a avut la bază o documentare corectă. Nu este vina celor care au executat misiunea, ştiţi foarte bine că în astfel de situaţii se face o documentare înainte şi nu este corect să dăm vina pe cei care au ajuns la faţa locului, în situaţia în care documentarea dinainte nu a fost una corectă”, a susţinut Bode, citat de spotmedia.ro.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE