joi, 5 august 2021
AcasăNewsletterBodyguarzii olteni ai interlopului Rechinu din Mexic, condamnați în România

Bodyguarzii olteni ai interlopului Rechinu din Mexic, condamnați în România

Temuții bodyguarzi din Craiova angajați să-l păzească pe Florian Tudor, zis Rechinu, în Mexic au fost condamnați de judecătorii de la Tribunalul București. Aproape toți se află în arest la Craiova.

Alin Gabriel Poenaru, zis Patrian, a fost condamnat în primă instanță la 10 ani și patru luni cu executare pentru grup infracțional organizat și tentativă de omor calificat. Alți patru bodyguarzi au primit pedepse cuprinse între opt ani și patru luni și trei ani și opt luni de închisoare.

Cei cinci condamnați au fost implicați în tentativa de omor asupra lui Sorin Constantin Marcu, unul dintre cei mai temuți bodyguarzi ai lui Florian Tudor. Marcu a scăpat, în primă fază, dar apoi a fost asasinat cu glonț în cap.

Pe lângă cei cinci, a mai fost condamnat și Sorin Velcu, la trei ani, patru luni și 20 de zile de închisoare, după ce a scăpat de acuzația de constituire a unui grup infracțional organizat din lipsă de probe.

Alin Poenaru se plimba între Cancun și Craiova. El avea misiunea să gestioneze și să apere interesele lui Florian Tudor în fața celorlalți membri ai grupării. A fost arestat preventiv pe 25 iulie 2019. Acesta le-a spus anchetatorilor că era angajat ca antrenor de fitness în Mexic, dar nu a putut să precizeze locul de muncă.

Newsweek România
Newsweek Romania duce jurnalismul de calitate la un alt nivel pe piata autohtona, cu analize si opinii pertinente despre probleme politice si economice, interne sau internationale, informatii atent selectate din lumea afacerilor, a culturii, a sporturilor sau a tehnologiei si recomandari din zona de lifestyle, de la automobile si vacante, la gadget-uri si accesorii vestimentare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE