Bogdan Buhăianu despre intervenţia DSPSA în cimitire – „Campanie electorală pe bani publici” « monitorulbt.ro

Bogdan Buhăianu, director general al Urban Serv, a organizat astăzi o conferinţă de presă pentru a răspunde criticilor lansate ieri de primarul Cătălin Flutur la adresa societăţii de salubrizare. Una dintre temele abordate a vizat curăţenia făcută în cimitire de către  muncitorii Direcţiei Servicii Publice, Sport şi Agrement (DSPSA). „Primarul municipiului a folosit angajați de […]

Articolul Bogdan Buhăianu despre intervenţia DSPSA în cimitire – „Campanie…

partajează acest articol:
Monitorul de Botoșanihttp://www.monitorulbt.ro
Singurul ziar tipărit din județul Botoșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Castelul Riegersburg, ținta recenziilor românilor indignați de moartea ursului Arthur

Moartea ursului Arthur a stârnit un întreg episod în domeniul online. Pagina de Google a Castelului Riegersburg a fost asaltată de un val de recenzii negative, majoritatea postate de români.

VIDEO | 30.000 de dolari, transferați zilnic din SUA în România de o grupare de hackeri. O parte din bani, cheltuită pe mașini de...

Activitate infracțională consta în montarea de dispozitive de skimming la ATM-uri, extragerea datelor aferente cardurilor bancare, falsificarea instrumentelor de plată și retragerea frauduloasă a sumelor de bani, din conturile victimelor.

De patru ori mai multe urgențe veterinare tratate la USAMV Iași de sărbători

Medicii interni, cadrele didactice și studenții de la Spitalul Clinic pentru Animale de Companie al Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Iași (USAMV) au tratat de patru ori mai mulți pacienți în perioada Paștelui, în comparație cu o perioadă normală, fără sărbători.
partajează acest articol: