marți, 18 ianuarie 2022
AcasăNewsletterBoicot la Carrefour Brașov - "Dilemă de Crăciun: cozonac sau bătaie"

Boicot la Carrefour Brașov – „Dilemă de Crăciun: cozonac sau bătaie”

Aproximativ 70 de oameni, cetățeni de toate etniile, au participat în această după-amiază la o acțiune de boicot, dar și de conștientizare a efectelor violenței, la Carrefour Brașov. Totul, după ce o tânără de etnie romă a fost bătută crunt de paza hipermaketului respectiv, necesitând îngrijiri medicale timp de aproximativ opt zile.

Evenimentul acesta nefericit a determinat o reacție de amploare a mai multor cetățeni din Brașov, care au îndemnat public la boicotarea lanțului de magazine Carrefour. Impactul pe rețelele sociale a fost uriaș, iar astăzi, zeci de oameni îmbrăcați în tricouri albe cu mesaj au mers în Carrefour Brașov și au povestit cumpărătorilor ce s-a întâmplat acolo acum câteva zile.

În plus, au îndemnat oamenii prezenți în magazin să nu se aprovizioneze de Crăciun de la Carrefour. Totul, pentru că violența, indiferent de motive, trebuie taxată.

Investigatoria
Investigatoria își propune să aducă și în România conceptul de jurnalism constructiv, urmărind, deci, să aducă laolaltă problema și soluția ei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE